UBALL

Switch to desktop

Artikelen

UBALL Talent Niels Bunschoten goes to America

De laatste week van juni 2012 was een belangrijke week voor het UBALL talent Niels Bunschoten. Op donderdag 21 juni 2012 vertrok hij met het vliegtuig vanaf Amsterdam naar de Amerikaanse staat Kentucky voor een oriëntatie stage op een nog niet nader te noemen high school in de plaats Georgetown. Niels zal eerst twee tot drie weken op die high school blijven om de sfeer te proeven. Daarna komt hij weer eventjes terug naar Nederland. Als de eerste oriëntatie voor zowel de highschool als Niels goed bevallen is, zal Niels in augustus de oversteek naar de U.S.A. gaan maken.

Vanzelfsprekend zijn we trots op Niels zijn prestaties en ontwikkeling gedurende het laatste jaar. Niet voor niets is hij gekozen tot Most Improved Player bij de jongens van UBALL.

Eerder maakten Kadeem Panthoplet en Matthias Runs de stap naar een internationale vervolgopleiding na hun UBALL jaren. Namens de gehele UBALL organisatie wensen wij Niels zeer veel succes in de komende jaren in de States. Wellicht wordt hij de eerste UBALLer in de NBA. Of wordt dat Kadeem of Matthias?

Natuurlijk houden we de ontwikkeling van Niels en zijn avonturen in de States in de gaten. Nogmaals..................SUCCES!!!!!!