Coaches U14 voor seizoen 2022-2023

De coaches voor de U14 voor aankomend seizoen zijn bekend. Guido Mulder (Headcoach), Jeroen Nap (Associate Headcoach) en Nigel Siberie (Assistant Coach) gaan samen aan de slag. Zij stellen zich graag voor.

Coaches  UBALL U14 seizoen 2022-2023

Guido Mulder

Ik ben Guido Mulder en inmiddels al een best lange tijd actief binnen UBALL. Eerst als speler en vanuit daaruit doorgegaan met coachen binnen de Academy. Daarin ben ik zowel assistent als headcoach geweest van de U12 en U14. Ik kijk er enorm naar uit om, samen met twee bevlogen coaches, aan de slag te gaan komend seizoen!

Jeroen Nap

Ik ben Jeroen Nap, ik coach en train al meer dan 20 jaar bij Blue Drakes uit Woerden en ik ben afgelopen jaar ook begonnen met coaching en training geven bij Crackerjacks U18 2e divisie en ik draai al ruim een jaar mee bij de U14 U16 en U18 skillstrainingen van UBALL samen met André Bout. Mijn passie is het motiveren van spelers om het maximale uit zichzelf te halen en zo hun team beter te maken dus ik ben erg enthousiast om nu ook als coach samen met Guido en Nigel deze groep talenten nog beter te maken!

Nigel Siberie

Ik ben Nigel Siberie en ik heb de afgelopen 4,5 jaar training gegeven bij Roba U10 U12 en U14 als coach. In het nieuwe seizoen zal ik een nieuwe uitdaging bij UBALL aangaan. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met mijn collega coaches, Guido en Jeroen, om samen de spelers te motiveren het beste uit hunzelf te halen.

Deel dit bericht: