Update trainen tijdens verbouwing SportCampus

De verbouwing in de SportCampus heeft een vertraging. Dit betekent dat de aankomende drie weken gewoon omgekleed kan worden in de kleedkamers. En gelukkig voor klasgenoten, familie en vrienden zijn de douches ook beschikbaar.

  • Week 18 (2 mei – 6 mei) : kleedkamers en douches beschikbaar
  • Week 19 (9 mei – 13 mei) : kleedkamers en douches beschikbaar
  • Week 20 (16 mei – 20 mei) : kleedkamers en douches beschikbaar

Helaas betekent dit wel dat vanaf maandag 13 juni drie weken lang de kleedkamers en douches in de SportCampus dicht zijn. De sporthal is dan wel weer bruikbaar.

Andere trainingslocaties

Vanaf 23 mei 2022 vinden de trainingen plaats op andere locaties. We kunnen van sporthal Nieuw Welgelegen en de sporthal bij de Cultuurcampus gebruik maken. Kijk goed in het gedeelde trainingsschema in de nieuwsbrief van 17 april 2022 waar en wanneer je moet trainen.

Deel dit bericht: