Coaches U16, seizoen 2022-2023

Ook voor U16 is de coaching staff rond! Peter Meurs (Headcoach), Ronald Derks (Associate Headcoach) en Jeroen Koopman (Assistant Coach) staan komend seizoen voor de groep. We zijn blij om dit team met een goede mix van ervaring en jonge energie te kunnen presenteren.

Peter: “Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met Ronald en Jeroen aan de slag te gaan met een zeer talentvolle en gedreven groep jonge basketballers. Met drie coaches krijgen alle spelers de aandacht die ze nodig hebben om zich maximaal te ontwikkelen.”

Ronald: “Het coachen van talentvolle basketballers is geweldig. Zeker een team met zoveel potentie als U16. Met volle overtuiging en plezier ga ik na een korte break dan ook weer aan de slag als coach. Peter en Jeroen ken ik beiden goed, dat wordt een mooie samenwerking. Fantastisch dat Jeroen nu ook als coach aan UBALL is verbonden!”

Jeroen: “Zelf heb ik veel meegemaakt en vooral veel geleerd van mijn tijd als speler van UBALL. Dit heeft een grote rol gespeeld in mijn ontwikkeling als basketballer en als persoon. Als coach heb ik nog niet veel ervaring maar sta ik zeker open voor een nieuwe uitdaging! Ik ben heel enthousiast om van start te gaan met een jonge en talentvolle groep basketballers. Ik kijk uit naar een periode waar ik mijzelf als coach kan ontwikkelen en hopelijk bij kan dragen aan het team!”

Deel dit bericht: