UBALL-U16-vs-Noordkop-U16

Lage energie, hoge uitslag voor U16

Thuis tegen Noordkop heeft UBALL u16 een mooi resultaat genoteerd: 97-48. Aan het begin van de wedstrijd werd al snel duidelijk gemaakt dat er geen sprake zal zijn van een close game in Vleuten. Met goede druk in de full court press werd er snel toon gezet waardoor al snel een voorsprong van 15 punten gecreëerd was door de UBALL’ers.

Na dit sterke begin leek de energie wat uit de wedstrijd te zijn. Wellicht leek de winst al iets te vroeg in handen of ontbrak er een uitdaging. Vanaf dit moment was het spel wisselvallig. De jongens vertoonden op momenten slordig spel wat resulteerde in turnovers en geforceerde schoten vroeg in de aanval. Op andere momenten werd druk gezet in de verdediging, ging de bal heerlijk rond en kregen de jongens makkelijke scores.

De uitdaging van deze wedstrijd zat hem vooral in het behouden van energie en motivatie om ons eigen spel te blijven spelen. Wanneer we consistent kunnen zijn in de prestatie die wordt geleverd en er als team hard voor gaan, is deze eerste seizoenshelft slechts het begin van wat er te bereiken valt. De kans om dit te bewijzen volgt komende week al wanneer BAL op bezoek komt in Sportcentrum Oudenrijn.

Deel dit bericht: