LandstedeU16_UBALLU16

UBALL U16 strijdt, maar komt net tekort

Uit bij Zwolle ontspon deze zondag een waar basketball gevecht. In positieve zin, want zowel CSE Landstede als UBALL speelden met veel energie en passie.

Zoals vaker was ook deze wedstrijd een ‘game of runs’. Goede momenten van beide teams wisselden elkaar af, waardoor het moeilijk was te voorspellen wie aan het langste eind zou trekken. Uiteindelijk kwam UBALL één score tekort om te kunnen zegevieren (83-82), maar de mannen kunnen met opgeheven hoofd op deze wedstrijd terugkijken. Tot de allerlaatste seconde is er gebikkeld, risico genomen en durf getoond. Door alle spelers. Dat is iets dat de coaches graag zien.

Natuurlijk, er is ook nog voldoende te verbeteren. Met name in de verdedigende rebound werden te veel makkelijke kansen weggeven. En onder druk werd te vaak voor de meest kwetsbare oplossing gekozen. Daar is goed op te trainen.

Zaterdag sluit het team een sterke eerste seizoenshelft af met een thuiswedstrijd tegen United Academy. Na de kerst speelt het team in de top 7 en ook lonkt de halve finale van de beker. Nog genoeg om voor te spelen en om naar uit te kijken!

Deel dit bericht: