Solide winst U16

Basketball Academie Limburg is dit weekend gastheer geweest voor Basketball Academy Utrecht U16. Het is altijd spannend hoe een eerste wedstrijd van het seizoen uitpakt. Dat ging dit keer behoorlijk goed! Het team heeft met veel energie gespeeld, geknokt in de rebound, in de defense sterk gereageerd op ball screens en aanvallend veel druk op de basket gegeven in transition en met drives. De wil om hard te werken is er de hele tijd, maar tot eind derde kwart is het spel onrustig. De Utrechters vinden dan de rust om zowel in defense als offense met meer discipline te spelen. Discipline in combinatie met energie en slim spelen zorgt ervoor dat B.A.U. in de laatste periode over de tegenstander heen knalt: 52-88.

Al met al een prima start van het seizoen. Zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma als Triple ThreaT op bezoek komt.

Deel dit bericht: