Energieke winst voor U16-1

Als een wervelstorm razen de mannen van Basketball Academy Utrecht U16-1 over het veld tegen Triple ThreaT. Door met energie en plezier te spelen en elkaar de bal te gunnen, krijgt het aanwezige publiek een leuke wedstrijd te zien. In de eerste helft ontbreekt de discipline in de defense nog af en toe, waardoor het team onnodig in de problemen komt. Toch staat er bij rust een flinke voorsprong op het bord: 52-27. In de tweede helft laten de spelers in grote fasen zien echt stappen te zetten als team: stevige, cleane defense, snelle transition, hard rebounden en met overtuiging finishen. Zowel op het veld als vanaf de bank spat de energie en (positieve) emotie ervan af. Na 40 minuten spelen is de eindstand 113-56. Volgend weekend komt United Academy op bezoek, een kans om verder te groeien als team.

Deel dit bericht: