Wisselvallige zege op Apollo Amsterdam

Dit weekend wint Basketball Academy Utrecht U16-1 de thuiswedstrijd tegen BC Apollo Amsterdam. Het is een wedstrijd met korte hoge pieken en wat langere diepe dalen. Soms spelen de mannen snel, energiek, intensief spel met stevige defense, snelle breaks en flitsende aanvallen. Maar vaker is het energieniveau te laag, wordt er nauwelijks gecommuniceerd en worden eenvoudige afspraken niet nagekomen. Daar waar de Utrechters vorige week in Rotterdam wel steeds een hoog niveau haalden, is dat deze week dus niet gelukt. Dat is jammer, want niet alleen laat je op deze manier een goede kans liggen om te leren en te groeien als speler en team, ook is het minder leuk dan als je wel lekker speelt met zijn allen. Het is zaak te ontdekken wat ervoor zorgt dat het team in fasen geweldig kan spelen, zodat iedereen dit steeds vaker kan doen.

Na een vrij weekend komt over twee weken Landstede Hammers op bezoek. Op papier de beste tegenstander tot nu toe. Dat gaat ongetwijfeld het beste in de spelers naar boven halen.

Deel dit bericht: