UBALL U16 wint overtuigend van Landstede Hammers

De Utrechters hebben vandaag op indrukwekkende wijze gewonnen van Landstede Hammers.
In de voorbereiding kwamen de ploegen elkaar al eerder tegen. Toen was het tot het einde een spannende game in Zwolle. In Utrecht was daar minder sprake van.
Vanaf het begin speelde UBALL geconcentreerd, met veel energie en als team. Tijdens de eerste helft lukte het grotendeels om gedisciplineerd te verdedigen en te switchen tussen de man-to-man en zone defense. In de offense werd er team basketbal gespeeld en zochten de jongens naar de opties om inside te scoren.
In de rust was er aandacht voor het opbrengen van de discipline om deze goede eerste helft door te trekken. En dat lukte. De Utrechters vlogen bij vlagen over het veld, schoten goed van buiten en wonnen het derde kwart met 31-3. Uiteindelijk wint UBALL ruim met 99-41.
Het is goed om te zien dat het team op het gebied van het teamspel en het gedisciplineerd spelen stappen maakt en groeit. De game van vandaag geeft een positief gevoel en geeft groep vertrouwen richting de komende weken.
De komende twee weken staat er twee keer een uitwedstrijd tegen het ook nog ongeslagen Heroes Den Bosch. Volgende week in de competitie en een week later voor de beker. Twee krakers vol topbasketbal, dus kom dat zien!

Deel dit bericht: