Koude douche voor U16-1 in Groningen

Zondagmiddag speelde U16-1 tegen Celeritas-Donar. Om met de deur in huis te vallen: het was geen beste wedstrijd. Net als vorige week speelde het team aanvallend slordig en gehaast. Het resultaat hiervan was dat de Utrechters nooit in hun ritme konden komen en veel te veel makkelijke ballen misten. Verdedigend was het getoonde spel vaak behoorlijk, al was daar ook te zien dat de echte scherpte ontbrak. Bijna alle loose balls waren voor de Groningers.

Vorige week wisten de mannen de wedstrijd in de laatste minuten nog naar zich toe te trekken door mentaal de knop om te zetten en wel het eigen spel te spelen. Dit keer lukte dat helaas niet. Aan het einde van de speeltijd stond een stand van 72-67 op het scorebord. Na een geweldige start van de competitie met soms oogstrelend spel tegen ook de sterke tegenstanders hapert de Utrechtse motor de laatste twee weken. Dat is vervelend, maar is ook een goede motivatie om de komende weken weer met meer focus en harder te gaan trainen. De kwaliteit is er, maar kwaliteit alleen is niet genoeg.

Komend weekend komt MBCA Amstelveen op bezoek en kan het team op zoek naar sportieve revanche, op zichzelf.

Deel dit bericht: