U16 naar chaotische winst tegen Triple ThreaT

Met een brede selectie hebben de mannen van U16 op zondag de wedstrijd tegen Triple ThreaT uit Haarlem gespeeld. De start is veelbelovend: het team maakt een aantal verdedigende stops en weet via een snelle transition tot goede scores te komen. Vervolgens vervalt B.A.U. in rommelig en slordig spel, ook deels afgedwongen door de tegenstanders. Het team heeft veel individuele kwaliteit, dat is ook nu zichtbaar. Om dat optimaal te benutten, is het belangrijk om gedisciplineerd vanuit de gezamenlijke verdedigende en aanvallende afspraken te spelen. In het begin van de derde periode doen de spelers dit en laten ze leuk, aantrekkelijk en effectief basketball zien. Hoewel het spel in de laatste fase van de wedstrijd nog steeds wat onrustig is, dwingen de Utrechters goede scoringskansen af door met zijn allen te rebounden en te knokken voor de bal. Uiteindelijk is de score 63-92 en kan B.A.U. zich opmaken voor de volgende wedstrijd tegen Landstede Hammers.

Deel dit bericht: