Solide Utrechtse defense in Zwolle

Uit bij Landstede Hammers heeft Basketball Academy Utrecht U16 een degelijke overwinning behaald. Net als in de bekerwedstrijd een paar weken geleden legt het team de basis met een scherpe en fanatieke verdediging. De communicatie wordt steeds beter, verdedigende afspraken worden scherper nagekomen en het energieniveau gaat richting wat nodig is om in topwedstrijden goed te kunnen spelen. In de offense is het soms nog zoeken, maar het team heeft veel kunnen oefenen met verschillende aanvallende opties. Het is zaak om de komende weken nog meer nadruk te leggen op de bal pushen, snelle beslissingen nemen, de bal delen en met overtuiging finishen. Vandaag wordt gewonnen met 47-78. Volgende week komt ZZ Leiden naar Sportcentrum Oudenrijn, een mooie uitdaging!

Deel dit bericht: