Next stop: Almere!

In een zinderende halve finale van de beker heeft Basketball Academy Utrecht U16-1 in eigen huis afgerekend met ZZ Leiden. Vanaf de start spelen beide teams met veel passie en intensiteit. Aanvallend was het even zoeken voor de Utrechters tegen de Leidse zoneverdediging, maar door de bal in transition te pushen en een steeds betere ball movement wordt de basket steeds makkelijker gevonden. Verdedigend staat het team fysiek zijn mannetje en er wordt stevig geknokt in de rebound. Via een 18-18 stand na 10 minuten gaan de ploegen rusten met 43-30 op het bord.

De tweede helft laat een zelfde beeld zien en de voorsprong wordt gestaag uitgebreid. Een heel goede overwinning, waarbij B.A.U. de wedstrijd eigenlijk de hele tijd onder controle had. Over 3 weken speelt het team de finale tegen Tracks Parkstad. Dat belooft een mooie dag te worden, want ook U19 heeft zich geplaatst voor de finale! 

Komend weekend wacht de uitwedstrijd tegen Heroes Den Bosch. Weer een topwedstrijd!

Deel dit bericht: