Basketball Academy Utrecht MU16 naar de halve finale

Met een tweede duidelijke overwinning tegen Basketball Academie Limburg uit Weert heeft BAU MU16 zich overtuigend geplaatst voor de Final Four. Bij vlagen liet het team energiek en leuk spel zien. Snelle breaks, goede drives en mooie schoten. Verdedigend was de wil er wel, maar ontbrak het soms aan scherpte en slimheid. Toch was het helder dat er voor Weert niets te halen was tegen de Utrechters. Alle twaalf spelers hebben minuten kunnen maken en zo kunnen proeven van play off basketball.

In de volgende ronde neemt het team het op tegen Triple ThreaT uit Haarlem. De planning is nog niet bekend, maar de wedstrijden zullen in elk geval komende week worden gespeeld. Het wordt een drukke week voor BAU want MU12, MU14, MU16 en MU19 strijden nog voor een plek in de finale.

Deel dit bericht: