Samenwerking

Naast de samenwerking met scholen, werken wij samen met meerdere organisaties voor de medische ondersteuning en begeleiding van onze talenten.

Fysioholland / Medicort

Bij Medicort/FysioHolland werken specialisten die de talenten begeleiden tijdens revalidatie na een blessure. De zorgverleners hebben specifieke op het gebied van sport- en orthopedische revalidatie, zeker bij jongere spelers.

Academie voor mindfulness in sport

De Academie voor mindfulness in sport (AMS) is een educatief platform ontworpen om individuen, teams en organisaties te helpen in hun ontwikkeling en te inspireren om in een veilige omgeving zichzelf te ontdekken. De AMS heeft met Mindflowness een specifieke toepassing van mindfulness ontwikkelt. In deze training trainen en coachen we vaardigheden die rusten op drie pijlers: bewustzijn, flow en compassie.

Marjolein Torenbeek, sportpsycholoog

Met de inzichten in de sportpsychologie van Marjolein Torenbeek bieden we talenten kennis en inzicht in de impact van hun ontwikkeling als sporter. Zij begeleidt UBALL daarnaast in een onderwerp als groepsdynamiek.

Motivatiemeesters

In de samenwerking met Motivatiemeesters worden onze coaches begeleid in het creëren van een leer- en werkklimaat waarin de coaches en de talenten zich prettig voelen en beter presteren. Met hen werken we aan de beweging van moeten naar willen en van presteren naar leren